Een nieuwe website vanaf € 675,00

Gebruikersvriendelijk en goed vindbaar
in eigen beheer zonder beperkingen
WebsiteWebshop

Complete website

Compleet pakket inclusief
1e jaar GRATIS hosting

R

SEO voorbereid

Optimaal voorbereid voor
de beste SEO resultaten

Snel online

snel geleverd op basis van
de huisstijl

Modern en Functioneel

In de eigen huisstijl
ingericht

Wordpress CMS

Beheer zelf de content met
Wordpress

~

GRATIS SSL certificaat

Veilige en versleutelde SSL-verbinding
met een Comodo SSL Certificaat

Responsive ontwerp

Uitstekend toegankelijk op
Destop, Tablet èn Smartphone

GRATIS hosting

Het eerste jaar GRATIS hostingpakket
van 2.500 MB

VANAF € 695,00

Vaste prijs, non-nonsens
geen opzegtermijn

WEBSITE

Een goede website van vergroot het bereik van je onderneming, versterkt de bedrijfsidentiteit en helpt doelstellingen te realiseren.

Naast de keuze van een goed ontwerp begint Richard van der Linde met het vaststellen van de doelstellingen van de website en het definiëren van de doelgroepen die je wilt bereiken.

Hierna bepalen we gezamenlijk de opzet en benodigde functionaliteit en werken we de inhoud en specificaties uit. Vervolgens maken we een logische, functionele structuur en bijbehorende navigatie, waarmee alle informatie goed toegankelijk is en de bezoeker makkelijk zijn / haar weg vindt op de website op alle mogelijke apparaten zoals Desktop, Tablet èn Smartphone.

Om het gewenste resultaat te bereiken hebben wij goed beeld- en fotomateriaal nodig en kunnen daar eventueel ook in voorzien. Ook kunnen wij heldere, goed leesbare teksten voor je maken, maar de de uiteindelijke inrichting bepaal je altijd zelf.

Een website van Richard van der Linde is altijd gebaseerd op een eenvoudig en zelf te beheren WordPress installatie. Berichten, teksten, beeld- en fotomateriaal kan zelf worden uitgevoerd.

Bij een website leveren wij het eerste jaar een GRATIS hosting BASIC account van 2.500 MB (ter waarde van € 71,88 per jaar) inclusief een GRATIS .nl of .eu domeinnaamregistratie voor het 1e jaar (normaal € 10,50 per jaar). Heb je reeds je domeinnaam geregistreerd bij een andere provider kunnen wij je domeinnaam kosteloos voor je verhuizen mits je huidige provider dat ook toestaat.

De start prijs voor een website door Richard van der Linde bedraagt € 675,00

Wil je dat Richard van der Linde maandelijks de noodzakelijke updates uitvoert, er is al een ondersteuningsovereenkomst van € 25,50 per maand.