altijd de gewenste domeinnaam extensie!

Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Met keuze uit meer dan 450 domeinnaamextensies zit je bij Richard van der Linde altijd goed!
Domeinnaam extenties

Standaard Domeinnaam extensies

Mocht de .nl of .com variant reeds geregistreerd zijn door iemands anders, kan je altijd nog een domeinnaam registeren met een andere domeinextensie. Of het nou een landextensie (zoals .be of .de) is of een generieke domeinextensie (zoals .com .info). Domeinnaam registratie vertrouwd en een fluitje van een cent bij Richard van der Linde!

Totdat de online domeinregistratie klaar is, kunt u op dezelfde vertrouwde wijze die u van ons gewend bent (telefonisch of via e-mail) een domeinregstratie aanvragen.

Wat onze klanten zeggen

Neem het niet alleen van ons aan! Dit zeggen onze klanten,

"De medewerkers van Richard van der Linde verzorgen al jaren mijn domeinnaamregistratie, hosting én website naar volle tevredenheid. Zij hanteren superprijzen en leveren directe ondersteuning als ik hulp of uitleg nodig heb. In al die jaren hebben zich geen storingen voorgedaan. Kortom: Ik ben echt tevreden! "

Leo van Schijndel

Jachtmakelaardij Sier-Randmeren

"Ik had tot enkele jaren geleden mijn domeinnaamregistratie, website en hosting via een ander bedrijf en betaalde daar veel meer. Totdat de website technisch nooit onderhouden of geüpdatet bleek en vol virussen zat. Richard van der Linde heeft de domeinnaamregistratie en hosting overgenomen en met spoed een nieuwe website neergezet. Daarbij zijn alle artikelen uit de oude website voor ons in de nieuwe website opgenomen. Sindsdien draait de website uitstekend en worden de updates iedere keer trouw uitgevoerd. En de prijs...? Die is ook geweldig! Wanneer er wijzigingen zijn hoef ik enkel een e-mailtje te sturen of te bellen en de aanpassingen worden direct uitgevoerd. Dat is gemak! "

Atalay Elmas

Diamond Stone BV

"Wij waren op zoek naar een nieuw administratiepakket waarmee wij gemakkelijker konden factureren. Richard van der Linde heeft het facturenpakket geleverd én regelt sindsdien ook de hosting en domeinregistratie voor ons. Service is hen op het lijf geschreven, no-nonsens, vakkundig en snel. Onze website wordt ook gehost door Richard van der Linde. "

Christa Butter

Carvanstalling De Lelie

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik mijn e-mail zelf beheren?

Ja, je kunt desgewenst e-mailadressen zelf beheren via het cPanel beheerscherm. Bij het afsluiten van een hostingabonnement bij Richard van der Linde ontvang je een document met daarin alle benodigde informatie over jouw hostingaccount. Het aanmaken van een nieuw e-mailadres of forwarding van een e-mailadres is kinderlijk eenvoudig. Kom je er toch niet zelf uit, Richard van der Linde ondersteunt je.

Hoe zit het met back-ups?

Er wordt dagelijks, wekelijks en maandelijks een back-up gemaakt van het complete hostingaccount. De back-up bevat naast de bestanden op het hostingaccount de laatste informatie op de website, de database en de -email. Vanuit het cPanel beheerpaneel kun je de back-ups zelf verder inrichten, opslaan of een back-up terugzetten. Ook hierbij kan Richard van der Linde je ondersteunen.

Hoe is het onderhoud geregeld?

Richard van der Linde regelt het onderhoud aan jouw hostingaccount. Wij monitoren onze servers 24/7 en zorgen voor de updates. Onderhoud aan onze servers en de hostingaccounts is iets anders dan onderhoud aan jouw website, webshop of webapplicatie. Uiteraard kan je ook bij Richard van der Linde terecht voor het onderhoud aan jouw website in de vorm van content beheer, plug-in updates en zoekmachine optimalisatie (SEO) en of Ad-Word campagnes. Wil je dat Richard van der Linde dat voor je regelt,vraag dan het uitgebreide ondersteuningspakket aan (de prijs zal je verbazen!).

Ik heb zelf mijn domeinnaamregistratie al uitgevoerd. Hoe verder?

Je kan ook de hosting door Richard van der Linde laten verzorgen wanneer je zelf al een domeinnaamregistratie(s) hebt uitgevoerd bij een andere externe partij. Hiervoor hebben wij dan wel de toegang nodig van de domeinnaamregistratie en kunnen de benodigde instellingen voor je regelen. Verhuizen van jouw reeds geregistreerde domeinnaamregistratie naar onze servers kan uiteraard ook. Ondanks dat het goedkoper en eenvoudiger is om alles bij Richard van der Linde te plaatsen, ben je vrij in de keuze van jouw domeinnaamregistratie partner. Een verhuistoken aanvragen zodat je reeds geregistreerde domeinnaamregistratie via Richard van der Linde verloopt is eenvoudig, alles bij één partij, no-nonsens, snel geregeld én het het eerste jaar is de domeinnaamregistratie (.nl / .eu / .com) in dat geval helemaal GRATIS!

Kan Richard van der Linde ook mijn complEte website verhuizen?

Wanneer je het eigen beheer voert van je complete website bij de huidige externe hostingpartij, kan Richard van der Linde zowel de website/webshop, webapplicatie (inclusief e-mailaccounts en database) voor je in orde maken. Wij rekenen in hiervoor in dat geval een bescheiden tarief. Let op! Bij sommige partijen "huur" je de website/webshop en ondanks dat u de content daarvan zelf kan beheren, is het dan niet mogelijk om de website/webshop in z'n geheel te verhuizen naar een andere partij. In dat geval kan Richard van der Linde je een complete website/webshop bieden gebaseerd op Wordpress. Richard van der Linde zoekt in dat geval samen met jouw een Wordpress thema uit dat het beste past en het meeste lijkt op de huidige bij de externe partij gehuurde website lay-out.

Vraag het ons!

Staan uw vragen niet tussen onze FAQ, stuur ons dan een berichtje of neem contact met ons op.